Skoda Citigo

Compactă, ageră şi fermecătoare.

Companionul tău urban

Toată libertatea de care ai nevoie, într-o mașină compactă.

Unele lucruri sunt atât de distractive încât simți nevoia să le împărtășeşti cu restul lumii. Indiferent dacă eşti singur pe drum sau împreună cu alte persoane: După o călătorie cu ŠKODA Citigo, în mod sigur vei avea de spus o poveste frumoasă.

O mașină mică, cu un caracter mare

Vei ieși în evidență cu designul deosebit al noii Skoda Citigo. Mașina impresionează prin suprafețele sale modelate, liniile precise, conturul clar și geamurile laterale ample. Iar, gama largă de culori captivante este complementată de posibilitatea de a-ți personaliza culoarea plafonului și a oglinzilor laterale.

UŞOR DE MANEVRAT, ECONOMĂ

Citigo este proiectat ca fiind accesoriul tău urban perfect.

Este una din rarele ocazii când inteligenţa se află sub formă ideală.

CONTRASTUL ATRAGE PRIVIRILE

Capacul şi grila capotei nou proiectate fac ca Citigo să fie mai impresionantă şi mai potrivită pentru familia Škoda. Logo-ul iese în evidenţă perfect în ciuda marginilor rotunjite ale capotei de deasupra cadrului cromat al grilei. Noua grilă de admisie a aerului integrată în bara de protecţie din faţă, cu lămpi de ceaţă înglobate, subliniază aspectul grozav al maşinii.

„MAI PUŢIN”, ÎNSEAMNĂ ADESEA „MAI MULT”

Conturul din partea de jos a marginilor ferestrei se rotunjeşte uşor, dându-i maşinii un plăcut aspect dinamic când este vizualizată din lateral. Geamurile fumurii vor îmbunătăţi aspectul exterior.

DOR DE ILUMINARE PLĂCUTĂ ŞI NATURALĂ ÎN INTERIORUL MAŞINII?

Te poţi bucura de extra vizibilitate şi un sentiment de spaţiu mai mare cu trapa Citigo. Trapele opţional operate electric adaugă în plus o impresie de libertate şi aerisire interiorului deja spaţios.

CELE MAI BUNE ASPECTE SUNT ÎN INTERIOR

Citigo este locul perfect pentru a vă odihni picioarele.
Interiorul este ajustat cu detalii de confort foarte bine gândite, pentru ca tu să ajungi la destinaţie arătând întotdeauna fresh.

MOTOARE ECONOMICE

Motoare noi pe benzină, cu trei cilindri. Propulsoarele de 1L disponibile (60 și 75 CP) sunt silențioase și cu un consum redus de carburant, cu performanțe bune și în afara orașului.

COMPUTER DE BORD MULTIFUNCŢIONAL

Panoul de bord oferă informații despre temperatura exterioară, dacă sunt sau nu sunt folosite centurile de siguranță, rezervorul de combustibil și alte unelte.

MAI MULT DECÂT SMART

Bazaţi-vă pe siguranța avansată activă și pasivă și tehnologia fiabilă şi veţi ajunge întotdeauna la destinaţie aşa cum trebuie.

Buzunare cu ochiuri de plasă

Buzunarele cu ochiuri de plasă de pe partea interioară a scaunelor din faţă sunt perfecte pentru un telefon mobil sau o mică agendă, întrucât pot susţine până la 150g.

Suport pentru pahare

Citigo oferă maxim confort chiar şi în călătorii: puteţi profita de accesoriile făcute pentru a îmbunătăţi practicabilitatea maşinii. Puteţi ţine băutura într-un suport potrivit ca mărime celui situat între scaunele din faţă, unde nu există riscul de a se vărsa în timpul curbelor.

Suport pentru vesta de salvare

Skoda vă înzestrează acum cu un nou detaliu “simply clever” : vesta de salvare. Poate că nu se va umfla, dar suprafaţa ei fosforescentă ar putea fi un salvator de vieţi pe timp de noapte. Este depozitată sub scaunul şoferului în propriul suport, făcând-o foarte uşor de luat.

Micile ajutoare din portbagaj

Portbagajul beneficiază de două cârlige ferme, pe partea stangă şi pe cea dreapta a acestuia. Au fost destinate agăţării obiectelor sau bagajelor care, altfel, ar fi instabile sau nu s-ar potrivi ca formă, părţii de jos a portbagajului.

Suport pentru umbrelă

O cutie cu umbrelă originală Skoda poate fi gasită sub locul pasagerului din faţă.

Torpedou

Accesoriile esenţiale ca ochelarii de soare, căştile sau un pix/stilou etc, pot fi foarte uşor depozitate în torpedou. De asemenea, numeroasele compartimente din consola centrală şi din portiere oferă la rândul lor şi mai mult spaţiu.

Compartiment de depozitare

Caracteristicile interioare, ca dimensiunile compacte şi practicabilitatea aduc detalii ingenioase făcând călătoriile mult mai plăcute pentru toţi pasagerii. Acest compartiment situat între pasageri în partea din faţă, este numai bun pentru a pune lucruri mici.

Banchetă rabatabilă

Skoda Citigo este un nepreţuit prieten de nădejde chiar şi când doriţi să transportaţi obiecte mai mari. Veţi fi recunoscători pentru scaunele rabatabile când veţi cumpăra accesorii pentru casă, sau vă veţi muta.

Senzori de asistenţă

Citigo este dotat cu senzori pentru ploaie şi lumină, la baza oglinzii retrovizoare din interior. Viteza ştergătoarelor este automat activată şi controlată iar farurile sunt reglate în funcţie de intensitatea luminozităţii din exterior: spre exemplu când mergeţi printr-un tunel.

Climă

Vă puteţi bucura de confortul adus de temperatura automat menţinută în maşină.

Încălzire în scaune

Apăsaţi o dată butonul, iar sistemul va porni la maxim pentru a vă încălzi cât mai repede. Apăsaţi a doua oară, iar intensitatea va scădea la nivel mediu, îndeajuns cât să menţină scaunul la o temperatură confortabilă.

Maxi Dot Display

Displayul maxi dot ţine şoferul la curent cu diferitele funcţii computerizate, temperatura de afară, ora curentă şi distanţa parcursă(zilnică, de la alimentare şi totală). De asemenea afişează informaţii de la sistemul audio şi de la conectarea Bluetooth.

Făcut pentru dispozitivul tău

Aplicația Move & Fun pentru Android și iOS îţi oferă ușor și acces imediat la o mulțime de funcții. Conectează-ţi telefonul smartphone la radioul cu afişaj color ce include multe funcții, inclusiv Conexiune Aux, slot pentru card SD, Bluetooth și șase difuzoare. De asemenea, are o conexiune USB în consola centrală.

Navigaţie

Poți chiar să evaluezi informații de la computerul de bord, cum ar fi consumul mediu de combustibil. Mulțumită funcției DriveGreen, o vei conduce mai economic, şi nu te vei pierde niciodată datorită sistemului de navigare TomTom.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA CITIGO în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE