Skoda Fabia

O maşină tânără şi cosmopolită, cu un caracter puternic.

VEI ATRAGE TOATE PRIVIRILE

Stai într-o Skoda Fabia şi vei atrage atenţia tuturor la fiecare pas.

Dimensiuni compacte. Design şic. Mult mai mult decât o simplă maşină de oraş.

DESIGN

Tinerească, polivalentă şi dinamică şi totodată bine aşezată pe şosea şi echipată cu tehnologie de ultimă oră: ŠKODA FABIA.

Alura sa matură atrage atenţia asupra sa, iar ceilalţi pălesc prin comparaţie.

ÎNCREZĂTOARE ŞI SPAŢIOASĂ

Bucură-te de o manoperă de calitate superioară.

Ideală pentru nevoile unei familii tinere.

SIMȚIȚI-VĂ CA ACASĂ

FABIA oferă mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele lor. Interiorul este plăcut şi spaţios, iar aceste caracteristici pot fi accentuate vizual de trapa panoramică de mari dimensiuni. Luați loc şi savuraţi priveliştea!

NICIUN COMPROMIS PENTRU SIGURANȚĂ

Modele noastre ŠKODA nu fac niciodată niciun fel de compromis când vine vorba de siguranţă. Gama de sisteme de asistenţă oferite pentru FABIA a fost extinsă, oferind acum şi mai mulţi asistenţi, o parte dintre aceştia fiind deja consacraţi în segmentele auto superioare.

PRACTICĂ ȘI ELEGANTĂ

FABIA este, ca de obicei, o maşină fiabilă, cu un design atractiv. Modelul s-a impus deja ca automobil optim pentru traficul urban, iar noul său design tineresc şi modern îi confirmă valoarea.

Tehnologie

Compacte, dar dinamice:pentru a ajunge cât mai rapid, confortabil şi în siguranţă la destinaţie, FABIA vă oferă o gamă largă de motoare, adaptate perfect nevoilor dvs. Motoarele cu injecţie directă de combustibil şi cu supraalimentare cu turbină sunt caracterizate de funcţionarea lină, de reacţia directă la acţionarea pedalei de acceleraţie, precum şi de cuplul optim.

PUTERNIC ȘI ECONOMIC

FABIA oferă exclusiv motoare moderne pe benzină, care îmbină plăcerea condusului cu menajarea mediului. Noile motoare 1,0 TSI pe benzină supraalimentate au trei cilindri şi o arhitectură nouă, cu puteri între 75 CP şi 110 CP.

De asemenea, motoarele MPI asigură performanţe optime şi un consum redus, mai ales în oraş şi la drumurile mai scurte în afara oraşului.

ŠKODA CONNECT

Interfaţa ŠKODA Connect vă oferă acces la două servicii on-line: Infotainment Online vă oferă servicii pentru navigaţie şi de informare în timp real. Iar Care Connect vă pune la dispoziţie funcţii pentru service şi siguranţă, permiţându-vă să accesaţi de la distanţă sistemul modelului FABIA şi oferindu-vă servicii de asistenţă în situaţiile în care aveţi nevoie de ajutor.

MAI MULT DECÂT SMART

Buzunare cu ochiuri de plasă

Buzunarele laterale de pe scaunele din faţă au fost create pentru obiecte ce trebuie ţinute la îndemână, cum ar fi telefonul sau portofelul.

Suport pentru multimedia

V-aţi întrebat mereu cum să puneţi telefonul, cheile sau monedele în aşa fel încât să nu cadă în timpul călătoriei? Noi suntem aici cu o opţiune “simply clever” : indiferent de viteza avuta într-un viraj, suportul vă va ţine lucrurile mici şi importante în siguranţă şi la vedere.

Cotieră frontală

Ascunde un compartiment de depozitare pentru obiecte mici, sporește confortul șoferului și pasagerului din față.

Compartiment pentru ochelari

Nuanțele tale de eleganţă merită un loc special, în siguranță. Mai precis, deasupra oglinzii retrovizoare interioare.

Capacitate

Compartimentul rulează câteva impresionante numere: hatchback-ul oferă 330 litri cu scaunele în sus şi 1.150 litri cu scaunele din spate răsucite, în timp ce combi ofera 530 / 1.395 litri. Un set de plase de dimensiuni diferite va păstra ordinea în compartimentul pentru bagaje și va împiedica alunecarea bagajelor.

Spaţiu dublat

Acest echipament special pentru versiunea combi plasează partea inferioară a compartimentului pentru bagaje la nivelul marginii de încărcare, facilitând manipularea mai ușoară a bagajelor. În plus, acesta oferă un loc de depozitare discret.

Compartiment de depozitare flexibil

Acest accesoriu util poate fi utilizat pentru a fixa obiecte mai mici în loc.

Cârlig rabatabil

Cumpărăturile tale vor fi ferite de a se vărsa prin prinderea lor în cârlige.

Volan Multifuncţional

Volanul atrăgător multifuncțional din piele este nu numai plăcut la atingere, ci permite controlarea radioului, Maxi DOT și telefonului conectat.

Climă

Aerul condiționat electronic nu este doar un muncitor înrăit în lunile calde de vară. Acesta va asigura, de asemenea, un confort maxim pe tot parcursul anului și, datorită senzorului de umiditate, se va descurca și cu un parbriz aburit.

Kessy

Mașina poate fi echipată cu sistemul KESSY (sistem de introducere fără cheie, sistem de pornire și oprire) sau cu o versiune mai simplă numită Easy Start. Un buton Start / Stop pentru pornirea și oprirea fără cheie a motorului este situat pe coloana de direcție.

Mereu conectat

Această ofertă include două categorii de servicii. În timp ce Infotainment Online oferă informații în timp real despre navigație, despre trafic, de exemplu, Care Connect se concentrează pe ajutor și siguranță, permițând accesul la distanță și controlul vehiculului. De asemenea, oferă un serviciu de asistență pentru orice situație care are nevoie de ea.

Poziţie

Recuperează locația exactă a mașinii tale în parcări mari de oriunde, afișând adresa, ora și data parcării pe telefonul dvs. mobil.

Apel de urgenţă

Apelul SOS este plasat automat în timpul unei situații de urgență în care sistemul de rezervă a fost activat. Acest sistem de urgență poate fi activat manual și prin apăsarea butonului roșu de pe consola acoperișului.

Date informaţionale

Sunt stocate informații despre călătoria ta, cum ar fi consumul mediu, viteza medie, distanța și durata călătoriei. Poţi să afișezi datele personale de conducere și să ai o imagine de ansamblu a tuturor călătoriilor dvs.

Alertă

Driver Alert evaluează datele de la senzorii de servodirecție pentru a detecta orice semne de oboseală ale șoferului. În astfel de cazuri, afișajul Maxi DOT avertizează șoferul să ia o pauză.

Control adaptat

Folosind un radar în bara de protecție din față, sistemul Adaptive Cruise Control, pe lângă funcția de bază de control al vitezei de călătorie, menține o distanță sigură față de vehiculele din fața ta.

Asistenţă

Front Assist inițiază un semnal audio / vizual, folosind Maxi DOT, pentru a avertiza despre o coliziune iminentă. Dacă șoferul nu răspunde, sistemul declanșează frânarea pentru a minimiza impactul posibil.

Parcare mai uşoară

Bucură-te de o parcare mai ușoară echipând mașina cu camera de vedere din spate situată pe mânerul ușii a 5-a. Monitorizează spațiul din spatele mașinii și indică benzile auto pe baza lățimii vehiculului.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA FABIA în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE