Skoda Rapid

Libertate cu tot confortul!

Te vor iubi pentru ea

Designul grațios al vitezei sedanului ŠKODA RAPID ascunde o mașină de familie decentă, cu o capacitate imensă.

Indiferent dacă familia ta este mare sau mică, în fiecare zi vei aprecia spațiul generos, gadgeturile practice Simply Clever, funcționarea fiabilă și costurile de operare scăzute.

Hatchback elegant

I se potrivesc atât de multe cuvinte.

Are cel puţin un detaliu care să placă oricărui membru al familiei tale.

Practic şi estetic

Dovedeşte că o maşină nu trebuie neapărat să arate ca o maşină de familie.

LUMINI

Grilă largă de admisie a aerului cu lămpi de ceață integrate, precum și o trăsătură cromatică remarcabilă în partea din față a mașinii. Pachetul top include faruri Bi-Xenon cu LEDuri pentru luminile funcţionale pe timp de zi.

Zile cu mai multă culoare

Iluminarea în formă de „C” este o caracteristică tipică a fiecărui Vehicul ŠKODA.

TREBUIE SĂ O PUI LA ÎNCERCARE

Vei fi surprins de spațiu, elasticitate și echipamente de mare amploare care vor face provocările de zi cu zi să fie o bucurie. Convinge-te singur.

PUTERE ŢINUTĂ SUB CONTROL

Modelul ŠKODA RAPID este echipat cu motoarele moderne TSI și TDI, combinând performanțele necesare cu consum și emisii reduse. Cu sistemul RAPID, puteți să alegeți benzina de 1.0 litri și 1.4 TSI sau motoarele diesel de 1.4 și 1.6 TDI. Puterea variază de la 66 la 92 kW și este transmisă roților din față. Sunt disponibile două tipuri de transmisie: o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte și transmisie automată cu 7 trepte DSG (Direct Shift Gearbox).

SIGURANŢĂ DE SINE

Vei aprecia excelenta privelişte, materialele de calitate, ergonomia rafinată, astfel încât orice ai căuta se află la dispoziţia ta. Viteza maximă de 208 km/h şi timpul minim de 9 secunde necesar atingerii pragului de 100 km/h indică că îţi va plăcea fiecare drum.

PUR ŞI SIMPLU SMART

Ai o maşină care te va face fericit zi de zi.

Cotieră frontală

Cotiera frontală ascunde un compartiment de depozitare practic pentru obiectele mici.

Suport pentru umbrelă

O cutie cu umbrela originală Skoda poate fi gasită sub locul pasagerului din faţă.

Cotieră spate

Cotiera scaunului din spate integrează un suport pentru două băuturi.

Suport pentru vesta de salvare

Un buzunar special pentru o vestă reflectorizantă este localizat sub locul şoferului.

Capacitate

Capacitatea portbagajului de 550 de litri și 1.490 de litri după pliarea scaunelor din spate, plasează mașina în vârful clasei sale.

Faţă-verso

Aveți posibilitatea să utilizați partea de țesătură elegantă atunci când nu transportați nimic care ar putea murdări maşina și o puteți întoarce cu ușurință pentru a utiliza partea lavabilă din cauciuc atunci când este necesar.

Sistem de prevenire

Datorită rețelei de cârlige și rafturi inteligent concepute în portbagaj, nu este nevoie de un compromis între agilitate și practicabilitate. Sistemul net cu cârlige de siguranță împiedică deplasarea obiectelor mai mici.

Amundsen

Sistemul de navigație Amundsen are două sloturi pentru carduri SD și este prevăzut cu o cartelă SD preinstalată cu hărți. Este echipată suplimentar cu o mufă pentru USB / Aux-in și toate funcțiile standard ale unui radio de top, incluzând sistemul de sunet ŠKODA Surround și Bluetooth. Dispozitivele pot fi utilizate pentru a controla meniul mașinii. SmartLink + și DAB (Digital Audio Broadcast) sunt disponibile ca opțiune.

Smartlink +

Cu sistemul SmartLink + (pachetul de conexiuni ŠKODA care acceptă MirrorLink®, Apple CarPlay și Android Auto), sistemul de infotainment al mașinii permite șoferului să folosească în siguranță telefonul în timp ce conduce. În plus, toate aplicațiile instalate care sunt certificate ca fiind sigure pentru vehicule sunt compatibile cu MirrorLink®, Apple CarPlay sau Android Auto. Sistemul SmartLink + include, de asemenea, funcția SmartGate. Acesta vă permite să conectați telefonul smartphone la mașină prin cablu pentru a accesa date interesante despre unitatea voastră, cum ar fi economia / dinamica de conducere sau informațiile despre serviciu.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA RAPID în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE