Dacă ești interesat de schimbarea mașinii vechi cu modelul mult visat, la un preț avantajos, înscrie-te în Programul RABLA 2019 și beneficiază de cele mai bune oferte Skoda.

Prin spaţiul generos pe care îl oferă, cel mai popular model Skoda este ideal pentru vacanţe alături de prieteni sau familie. Cu un design clar, précis și atemporal, Skoda Octavia.

Un model Skoda ce reinventează experiența călătoriei cu mașina prin stabilirea unor noi standarde în termeni de precizie, spaţiu, funcționalitate şi grijă pentru mediul înconjurător. Skoda Fabia!

Un SUV compact, modern, încăpător și frumos, ŠKODA Karoq îți va face poftă să vezi, în toate, tot ce e altfel, ce e extraordinar și memorabil.

Caracterul unic al Skodei Rapid este redată de eleganţa atemporală a design-ului, volumul portbagajului şi deschiderea acestuia, cât și confortul şi siguranţa sporite.

Design-ul său atrăgător cu noul logo ŠKODA şi grila radiatorului cu ramă cromată fac din Citigo maşina perfectă pentru oraş. Printre calităţile sale: compact, uşor de manevrat şi economic.

O maşină business foarte elegantă, cu design minimalist, extrem de spaţioasă şi având toate dotările necesare celor mereu conectaţi, ŠKODA SUPERB are nu doar un CV de excepţie, ci este, în sine, un business foarte bun.