Open Auto Center Iași

Suntem onoraţi să vă oferim experienţa mașinilor cu tehnologie germană, un nume de top în industria automobilelor atât la nivel european, cât şi la nivel global.

DESPRE COMPANIE

Din aprilie 1998, compania noastră este Service Autorizat Skoda. De mai bine de 20 ani, am oferit iubitorilor de Skoda din Iași și regiunea Moldovei servicii la standardele brandului pe care îl reprezentăm, sub egida brandului Open Service.

În decembrie 2017, ca răspuns la schimbările ce au loc pe piața automotivă, Open Service Iași, Dealer Autorizat Skoda, a devenit Open Auto Center Iași. Un nou nume, o nouă identitate, dar aceleași servicii de calitate.

ECHIPA

Echipa noastră de consilieri cu experiență în materie de automobile Skoda sunt cei care ne definesc ca și companie. Deoarece, ei sunt cei care vă oferă cele mai utile informații și soluții în luarea unei decizii importante precum achiziționarea unui automobil marca Skoda.

CLIENŢI BUSINESS

Venim în întâmpinarea companiilor mici și mari deopotrivă cu oferte competitive pentru dezvoltarea flotei de autoturisme cu modele performante și viabile. Experiența noastră în domeniul flotelor ne permite să concepem cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.

SHOWROOM

Show Room-ul nostru din Iaşi, Calea Chişinăului, nr. 45 vă aşteaptă pentru a putea experimenta, la primă mână, gama variată de modele auto, pe care le oferim spre vânzare, de la Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Superb, Kodiaq şi până la noua Karoq, toate fiindu-vă prezentate profesionist de personalul nostru cu experienţă.