Scurt istoric Open Service

Din aprilie 1998 Open Service este dealer autorizat Skoda si service autorizat Skoda. In toamna aceluiasi an, 1998, Open Service si-a inceput colaborarea pe partea de vopsitorie si tinichigerie cu Standox.

 

Investitii

1998 – Open Service Iasi a deschis sediul de pe Primaverii vis-a-vis de Sala Sindicatelor: „Am fost primii din Iasi care au oferit servicii profesioniste, de calitate pentru masini de marci straine.”

1998 – Open Service Iasi a deschis vopsitoria: „Din nou am fost primii care ofereau culoare si personalitate masinilor prin servicii de vopsitorie profesioniste cu calitate garantata Standox.”

2001 – „Am mai deschis un sediu – noul sediu de pe Calea Chisinaului unde am reunit toate facilitatile oferite de noi: cel mai mare show-room din tara la vremea respectiva – Skoda – reunit cu activitatea de service Skoda si cu activitatile de tinichigerie si vopsitorie cu aceeasi garantie a calitatii Standox.

2006 – 2007 – „Am continuat, am progresat si am devenit Dealearul Open Service care se remarca prin service-ul dotat cu echipamente de ultima generatie pentru diagnosticarea masinilor, am implementat vopsitoria ecologica cu vopsele pe baza de apa Standox, am innoit show-room-ul si l-am extins dupa conceptul european Skoda, am infiintat spalatoria, am construit statia ITP si service-ul rapid de „roti”.

 

Facilitati ulterioare asigurate de investitiile Open Service:

– capacitate marita de lucru = timpi scazuti de asteptare

– echipamente moderne = identificarea si solutionarea corecta  a problemelor

– servicii complete = meniu complet: vanzari masini noi, mecanica, tinichigerie,   vopsitorie, spalatorie, service roti, I.T.P.

 

Personal certificat:

Personalul nostru este certificat dupa standardele uzinei Skoda. Au urmat numeroase sesiuni de certificare ce au fost sustinute de importatorul „Porche Romania; de asemenea si de importatorul Standox in Romania pe partea de vopsitorie si tinichigerie.

 

Certificare ISO:

De 15 ani suntem prima alegere a celor interesati de marca Skoda si ne dorim sa ramanem prima optiune a clientilor nostri prin calitatea serviciilor si profesionalismul echipei. Certificarea ISO 9001:2008 confirma increderea acordata de Porshe Romania precum si grija fata de clientii nostri. Misiunea noastra este sa depasim asteptarile clientilor prin gama de servicii de un inalt nivel tehnic pe care o oferim. Satisfactia clientilor este unitatea de masura pentru realizarile noastre.