Skoda Kodiaq

Un SUV versatil pentru afacerea și familia ta.

Descoperă noi tărâmuri

Noul model ŠKODA KODIAQ se poate îmbrăca pentru a impresiona, dar este la fel de uşor de integrat în nevoile de zi cu zi ale familiei.

Combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme.

FRUMUSEŢE ROBUSTĂ

Designul contemporan al mărcii ŠKODA își găsește o expresie definitivă în noul KODIAQ.

Precizia în detalii se converge cu o grila masivă și unghiuri mari ale roţilor cu arcuri.

DEASUPRA TUTUROR

Garda la sol de 187 cm vă oferă un sentiment unic de siguranță pe care doar un SUV îl poate oferi atunci când vă aflați la volan.

ASISTENŢĂ

Park Assist 3.0 poate intra şi ieşi din locurile de parcare paralele, singur, şi poate intra în locurile perpendiculare mergând înainte sau înapoi – tu lucrezi doar cu acceleraţia şi frâna.

PUTERNIC ŞI FRUMOS

Natura nu acceptă nici un compromis, ci permite doar combinaţiile optime.

PERFORMANŢĂ

Oferim dinamism combinat cu consumul excelent de combustibil.

PUTERE

Motoarele pe benzină disponibile sunt de 92 kW, 110kW și 132kW. O opţiune interesantă este 2.0 TSI / 132kW motor cu ciclu B, proiectat pentru a reduce consumul de combustibil și nivelele de emisie.

TRANSMISIE

În funcție de versiunea motorului, maşina poate fi echipată cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu 6 sau 7 trepte DSG (Cutie de viteze automată).

PACHET SIMPLY CLEVER

Avem alternativa potrivită pentru fiecare familie.

Jumbo Box

Jumbo Box poate fi echipat și cu băuturi și suporturi pentru monede.

Încuietoare electronică pentru copii

Folosirea blocării mecanice a ușilor din spate necesită grijă atunci când eşti în maşină cu un copil. Poţi activa şi dezactiva blocarea uşilor din spate, electric, de pe locul şoferului oricând ai nevoie.

Suport pentru tabletă

Un simplu mod de a te asigura că cei mici sunt ţinuţi ocupaţi.

Sistem de prevenire

Datorită rețelei de cârlige și rafturi inteligent concepute în portbagaj, nu este nevoie de un compromis între agilitate și practicabilitate. Sistemul net cu cârlige de siguranță împiedică deplasarea obiectelor mai mici.

Portbagaj

Coborâţi al treilea rând de scaune și obțineți 630 de litri. Coborâţi și cel de-al doilea rând, și ajungeți la un volum masiv de 2005 litri.

Kessy

Sistemul Kessy recunoaşte cheia de la 1,5 metri distanţă de maşină. Vehiculul se deschide automat când mânerele sunt acţionate.

Scaune ventilate

Încălzire pe timp de iarnă, sau ventilaţie pe timp de vară? Sau poate amândouă odată?

Trapă

Trapa panoramică opțională, cu o umbrelă de soare, oferă o lumină naturală în interior. Sticla este colorată în negru, astfel încât numai o cantitate confortabilă de lumină și căldură este permisă pentru a intra în vehicul.

Climă

Ploaie sau soare, ne gândim la confortul dumneavoastră pe tot parcursul anului. Se folosește o folie ClimaCoat transparentă, opțională, pentru a încălzi parbrizul. Pe lângă faptul că asigură căldură, oferă, de asemenea, protecție termică împotriva razelor puternice de soare.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA KODIAQ în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE