Skoda Karoq

Un SUV compact cu caracter dinamic.

ALTFEL

Experimentați fiecare zi a săptămânii diferit.

Deplasați-vă în călătoriile voastre cu noul ŠKODA KAROQ, plin de un sentiment de siguranță pentru familia voastră, loc pentru toate hobby-urile voastre și caracteristici pentru a ușura viața.

DESIGN SOFISTICAT

Numeroase elemente cristaline, inspirate de tradiția bohemiană, adaugă entuziasm la design.

Caracterul îndrăzneț, postura musculară și proporțiile dinamice în pachetul compact – puteți vedea la prima vedere că ŠKODA KAROQ este gata să iasă în oraș.

GATA PENTRU A SE CONFRUNTA CU ORICE

Karoq nu va fi intimidată de terenuri accidentate, care pot fi manipulate cu sistemul 4×4. Veți aprecia tracțiunea integrală mai mult în zăpadă. Modul Snow ajustează răspunsul acceleraţiei și alte setări ale sistemului.

TEHNOLOGII

Noul KAROQ ŠKODA este plin de cea mai recentă tehnologie pentru plăcerea de a conduce, confort și cel mai înalt nivel de siguranță.

ÎN AFARA ORAŞULUI

Auto Light Assist porneşte şi opreşte faza lungă în funcţie de luminozitatea şi condiţiile de pe şosea.

TU CONDUCI, NOUĂ NE PASĂ

Ocupanții sunt protejați cu până la 9 airbag-uri care funcționează în tandem cu centurile de siguranță.

PACHET SIMPLY CLEVER

SUV compact cu caracter dinamic.

Cotieră

Cotiera din spate încorporează 2 suporturi pentru sticle de 0.5 litri.

Uşor de deschis

După cum sugerează numele, acest suport face posibil ca şoferul să deschidă o sticlă cu o singură mână în timp ce îşi păstrează atenţia asupra drumului.

Suport telefon cu încărcare wireless

Accentul cade pe o antenă din partea de jos a compartimentului, facilitând o conexiune cu antena exterioară.

Retractibilitate

Karoq cu scaunul posterior VarioFlex opțional, este de asemenea echipat cu un raft retractabil.

Capacitate

Datorită rețelei de cârlige și rafturi inteligent concepute în portbagaj, nu este nevoie de un compromis între agilitate și practicabilitate. Sistemul net cu cârlige de siguranță împiedică deplasarea obiectelor mai mici.

Kessy

Sistemul Kessy recunoaşte cheia de la 1,5 metri distanţă de maşină. Vehiculul se deschide automat când mânerele sunt acţionate.

Frână electronică de parcare

Nu doar creează mai mult spațiu între scaunele din față, ci sporește siguranța și confortul. Echipată cu o funcție Auto Hold, frâna împiedică autovehiculul să se deplaseze în staționare sau când se trage pe dreapta, fără ca șoferul să atingă frânele.

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA KAROQ în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE