Skoda Octavia

Începutul celor mai mari bucurii!

O maşină practică
cu cele mai recente tehnologii şi aspecte.

Sfidează toate normele.

Un design impresionant, un interior fără pereche și o manoperă de cea mai bună calitate, toate venind într-un singur model compact, făcându-l alegerea ideală atât pentru inimă cât și pentru minte.

STIL ATEMPORAL

Oferă o expresie distinctivă și îndrăzneață care iese în evidență în mulțime.

Nu veți avea nici o șansă să confundați ŠKODA OCTAVIA cu orice altceva.

TEHNOLOGIE PE CARE POŢI CONTA

Motorul este ceea ce face o maşină, maşină. Cu acest lucru în minte, ne concentrăm permanent asupra dezvoltării motoarelor și întotdeauna venim cu noi soluții pentru fiabilitate ridicată și costuri de operare scăzute.

TOATE GRIJILE PENTRU PARCĂRI VOR DISPĂREA

Park Assist 3.0 poate intra şi ieşi din locurile de parcare paralele, singur, şi poate intra în locurile perpendiculare mergând înainte sau înapoi – tu lucrezi doar cu acceleraţia şi frâna.

FACE TREABA MAI UŞOARĂ

Radarul situat în grila radiatorului monitorizează zona din față astfel încât Front Assist să vă poată alerta sau opri mașina în caz de coliziune iminentă cu alt vehicul sau o persoană. De asemenea,
Blind Spot Detect vă va avertiza dacă se află o maşină în unghiul mort.

ECHIPATĂ PENTRU ORICE SITUAŢIE

Octavia excelează în acele arii care contează pentru fiecare din noi.
Bazează-te pe siguranţă maximă şi motor puternic, dar totuşi econom.

OPORTUNITĂŢI

Sistemul Columbus oferă control de gestură, 64 GB de memorie, DVD, şi opţional, modulul LTE pentru o viteză mai mare a internetului.

FĂCUT PENTRU TELEFONUL TĂU

Conectați telefonul la conectorul USB frontal și interfața Smartlink+ ușurează controlul prin intermediul infotainmentului, desenând pe Apple CarPlay, Android Auto sau MirrorLink.

PACHET SIMPLY CLEVER

Dinamică, cochetă, plină de personalitate.

Jumbo box

Cutia Jumbo este un compartiment de depozitare practic situat în cotiera reglabilă dintre scaunele din față și este ușor accesibilă de către șofer și copilot.

Răzătoare de gheaţă

Octavia vine cu o răzătoare de gheaţă stocată inteligent în capacul rezervorului de combustibil pentru acele dimineți reci de iarnă.

Suport pentru vestă de salvare

Suprafaţa ei fosforescentă ar putea fi un salvator de vieţi pe timp de noapte. Este depozitată sub scaunul şoferului în propriul suport, făcând-o foarte uşor de luat.

Special pentru copii

Un mic coş de gunoi, plasat în portiera pasagerului. Pentru că cei mici sunt experţi în a face mizerie la drum lung.

Capacitate

Octavia poate oferi cu ușurință o largă capacitate de depozitare pentru o familie mare, indiferent de versiunea pe care o decideți. Versiunea Combi oferă fie 610 litri, fie 1.740 de litri după pliarea scaunelor din spate, iar liftback-ul vine cu 590 / 1.580 litri.

Elemente de fixare

Pentru a evita deplasarea nedorită a bagajelor în timp ce conduceți, aceste două elemente din plastic cu ajutorul unui dispozitiv de fixare Velcro sunt ideale. Acestea pot fi aranjate în compartimentele din spatele arcurilor roților din spate atunci când nu sunt utilizate.

Portbagaj controlat electric

Se deschide și se închide la simpla atingere a butonului de pe telecomandă, panou central sau direct pe ușa a 5-a. Foarte util în vreme nefavorabilă. De asemenea, puteți regla poziția superioară a ușii pentru a se potrivi nevoilor voastre.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA OCTAVIA în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE