Skoda SCALA

Luaţi loc şi impresionaţi!

ELEGANȚĂ DINAMICĂ

Designul exterior marcant, inspirat de studiul sport VISION RS se evidențiază cu formele sale plastice, elementele dinamice și un joc spectaculos între lumini și umbre.

s

Hatchback elegant

I se potrivesc atât de multe cuvinte.

Are cel puţin un detaliu care să placă oricărui membru al familiei tale.

UN NOU CLASIC

Interiorul se inspiră din designul dinamic al exteriorului și îmbină ergonomia ingenioasă, specifică modelelor SKODA,

cu linii unduite cu eleganță. Materialele moi sunt plăcute,

display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spațiul este generos în toate direcțiile.

O ELEGANȚĂ RAPIDĂ

Noua SCALA este primul model din producția de serie din Europa care poartă pe hayon înscrisul SKODA, înlocuind emblemei mărcii. Look-ul inconfundabil al acestei perspective este desăvârșit de zona vitrată ce depășește hayonul și blocurile optice spate.

Forma urmează funcția

Interiorul cu design complet nou al modelului SKODA SCALA reflectă designul exterior și se remarcă prin finisajele de o calitate neobișnuită pentru clasa compactă. Interiorul spațios este dominat de un panou cu design absolut nou, dedicat instrumentelor de bord, precum și de display-ul de 9,2 inchi liber poziționat.

TEHNOLOGIE SOFISTICATĂ

Scala se remarcă prin designul său avangardist, sisteme de propulsie de ultimă oră și numeroase sisteme avansate de asistență pentru șofer, oferite, de regulă, doar în clasele auto superioare

PUTERE ŢINUTĂ SUB CONTROL

Modelul ŠKODA RAPID este echipat cu motoarele moderne TSI și TDI, combinând performanțele necesare cu consum și emisii reduse. Cu sistemul RAPID, puteți să alegeți benzina de 1.0 litri și 1.4 TSI sau motoarele diesel de 1.4 și 1.6 TDI. Puterea variază de la 66 la 92 kW și este transmisă roților din față. Sunt disponibile două tipuri de transmisie: o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte și transmisie automată cu 7 trepte DSG (Direct Shift Gearbox).

UN LUCRU SIGUR

Și în domeniul siguranței, Scala avantajează cu numeroase sisteme de siguranță  disponibile în general doar în segmentele superioare ale pieței auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistență a șoferului, cu până la nouă airbag-uri și cu asistență de urgență Emergency Assist.

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA SCALA în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE