Skoda Superb

Noua „navă amiral” Škoda.

Călătoreşte cu stil

Introducerea celui mai bun SUPERB din toate timpurile.

Prezintă cele mai frumoase arte de construcție pe care le putem oferi. O mașină perfectă în timpul săptămânii, un ajutor de familie spațios în weekend. Indiferent dacă munca vă menține ocupată sau familia în mișcare, veți descoperi un nou nivel de călătorie.

ELEGANŢĂ FĂRĂ CUSUR

Mai expresivă și mai încărcată emoțional decât oricând.

Interacțiunea dintre suprafețele convexe și cele concave este uimitoare, cu muchii clare, raze precise și linii fine.

SOLIDITATE

Ascuțit, expresiv și totodată impresionant – am adăugat „navei amiral” stopuri spate LED și un aspect mult mai clar și articulat. Lățime mai mare, claritate mai bună și mai multă prezență.

DISTINCTIV ŞI PUTERNIC

Precis, autentic, dinamic – partea frontală a noii Škoda Superb este caracterizată prin faruri și proiectoare de ceață ascuțite și late, grila elegantă a radiatorului, logo-ul poziționat central și capota conturată dinamic.

TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ

Motoare de vârf, funcții de confort și cea mai bună siguranță și gamă de asistență.

NIVEL ÎNALT DE SIGURANŢĂ

Motoare noi pe benzină, cu trei cilindri. Propulsoarele de 1L disponibile (60 și 75 CP) sunt silențioase și cu un consum redus de carburant, cu performanțe bune și în afara orașului.

ÎN AFARA PERICOLULUI

Smart Light Assist coboară faza lungă a luminilor astfel încât să nu orbească restul participanţilor la trafic. Travel Assist detectează semnele de circulaţie şi le afişează pe display ca sa poţi urmări situaţia.

MAI MULT DECÂT SMART

Suport pentru tabletă

Un birou este cu greu partenerul ideal de călătorie din spate, așa că, atelierele noastre pur inteligente au venit cu o soluție mult mai simplă și mult mai inteligentă.

Jumbo Box

Compartimentul de depozitare spațios Jumbo Box este adăpostit în cotiera din față. Puteți să depozitați elementele electronice în siguranță. Un suport dublu pentru băuturi este găsit și pe consola centrală.

Bară de remorcare retractabilă

Tractarea retractabilă opțională este extrem de practică. Bara de tractare este deblocată cu ajutorul unei pârghii în pragul de încărcare a portbagajului.

Capacitate

Capacitatea portbagajului este o caracteristică impresionantă, oferind 625 de litri. Rabatarea scaunelor din spate mărește capacitatea portbagajului la un 1760 de litri.

Lanternă cu LED detaşabilă

Poate fi găsită în partea stângă a compartimentului pentru bagaje. Se încarcă automat în timp ce motorul funcționează.

Cârlige

Cârligele pliabile, amplasate pe părțile laterale ale compartimentului pentru bagaje, facilitează transportul cumpărăturilor.

Climă

Puteți seta temperaturi diferite pentru pasagerul din față și pasagerul din spate. De asemenea, este echipat cu un senzor de umiditate, care reduce aburirea parbrizului.

Funcţii de memorie şi masaj

Scaunele din față reglabile electric cu memorie încorporată pot stoca trei poziții diferite. În plus, scaunul șoferului poate fi echipat cu o funcție de masaj. Acest nivel superior de confort este întotdeauna însoțit de scaune frontale ventilate, tapițate în piele perforată.

Amplificator de voce

Prin intermediul microfoanelor, sistemul simte vocile ocupanților din față pentru a transmite sunetul mai departe celor de pe locurile din spate în timp real.

Conectivitate

Opțiunea de a conecta și reîncărca playere multimedia externe și dispozitive de memorie prin conectorul USB este standard. O altă priză suplimentară USB în caseta Jumbo este disponibilă ca opțiune.

MODELE

CUM AI VREA SĂ ARATE MAŞINA TA?

Alege culoarea preferată, alege roțile pentru a se potrivi și porneşte cursa pentru a vedea ŠKODA SUPERB în acţiune. Doreşti să configurezi maşina de sus în jos? Accesează configuratorul țării tale.

GALERIE